ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:30:29 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Presentació del Clúster de Salut Mental de Catalunya a empreses
L'Ajuntament promou la col·laboració entre empreses especialitzades, universitats i administracions

07/22/2011

L'Ajuntament de Sant Boi ha presentat a cinc empreses la creació d'un grup format per administracions, universitats i empreses especialitzat en salut mental. El Clúster de Salut Mental de Catalunya ha de ser un punt de trobada, intercanvi de coneixements i gestió de projectes relacionats amb aquest àmbit des de perspectives diferents.

El 20 de juliol, a l'Ajuntament de Sant Boi, l'alcalde, Jaume Bosch, va presentar el projecte de Clúster en Salut Mental de Catalunya a les empreses Starlab d'investigació, desenvolupament i innovació; Indra de serveis en tecnologia; BIG Barcelona Imagine Group d'aplicacions en nemoimatge mol·lecular; Oryzon i AB-Biòtics ambdues pioneres en genètica i genòmica aplicades a la salut. Les cinc es van mostrar interessades per la proposta i s'ha planificat una segona reunió per després de les vacances, quan també s'ampliaran els contactes per difondre el projecte.

Sant Boi ciutat de la salut mental

La iniciativa de l'Ajuntament de Sant Boi compta amb el suport del Parc Sanitari Sant Joan de Déu , Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental i Fundació Orienta . Té el punt de partida en el protocol d'intencions que dotze institucions públiques i privades van signar l'octubre de 2008 per aconseguir que Sant Boi es consolidi com a un referent nacional i europeu en salut mental comunitària pel que fa a serveis assistencials, recerca i docència, a la vegada que esdevé un focus d'atracció de l'activitat econòmica relacionada amb el sector. La presentació culmina un procés de treball de camp que s'ha portat a terme amb el suport de les organitzacions Biocat , Cataloniabio i Acc1Ó de la Generalitat.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades