ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:59:33 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Campanya d'emergència per la crisi alimentària a Àfrica
Afecta 10,7 milions de persones a Somàlia, Kenya, Etiòpia i Djibouti

08/04/2011

L'Ajuntament de Sant Boi s’ha sumat a la campanya que ha posat en marxa el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament en resposta a la greu crisi humanitària en què es troben més de 10,7 milions de persones que necessiten ajuda urgent als països del corn d’Àfrica.

Somàlia, Kenya, Etiòpia i Djibouti fan front a la pitjor sequera dels últims 60 anys, que s’afegeix a la inseguretat i el conflicte, a la pobresa i a la sobreexplotació del sòl. És una emergència alimentària greu a escala mundial.

La prioritat ara és salvar vides, però també dirigir esforços a millorar les causes endèmiques de la crisi i prevenir que torni a succeir.

Aportacions voluntàries

La ciutadania de Sant Boi que s’hi vulgui afegir ho pot fer amb donacions voluntàries als comptes corrents que el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha obert a diferents entitats bancàries: Catalunya Caixa, Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona i Triodos Bank.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades