ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:25:45 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La UNED Sènior s'incorpora al Campus 365
Els cursos d'educació universitària per a més grans de 55 anys s'iniciaran a l'octubre

09/13/2011

La UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància) va crear recentment un programa formatiu específicament pensat per a persones més grans de 55 anys: UNED Sènior. Enguany, el Campus 365 de Sant Boi, que ja té més de mil alumnes, incorpora aquesta oferta pionera a la ciutat. La UNED Sènior arrencarà a l'octubre.

L'Olivera, seu del Campus 365 de Sant Boi des del 2002, s'ha consolidad com a un centre educatiu de referència. L'equipament municipal també acull l'Escola de Formació de Persones Adultes i el Servei Local de Català i el 2009 es va convertir en el primer centre de la UNED que oferia totes les possibilitats ideades per la institució.

La matrícula

Es pot fer del 13 de setembre al 22 d'octubre presentant la sol·licitud, fotocòpia del DNI i tres fotografies mida carnet a l'oficina de l'UNED (L'Olivera).

Les matèries

S'impartiran dues assignatures per quadrimestre: Història de Sant Boi, Medi Ambient i Patrimoni natural de Sant Boi, Salut i Qualitat de Vida i Economia i Finances per a no financers. Les tres primeres coincideixen amb els eixos estratègics de la ciutat.

La metodologia

Les classes són presencials i es faran els dilluns i dimecres, de 18 a 20 hores. Es complementaran amb tres sortides culturals per quadrimestre vinculades amb els continguts estudiants. Més que mai, el programa s'adaptarà a l'experiència prèvia de l'alumnat per completar les seves àrees d'interès.

El professorat

El coordinador de l'UNED Sènior és Carles Dalmau i l'equip el formen l'historiador Germinal Sánchez, el geòleg Josep Maria Cervelló, l'economista i empresari Agustín Riviere i la metgessa especialista en salut pública i comunitària Elva Tenorio.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades