ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:02:33 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Escola Fernández Lara ja té la clau del civisme de Casablanca
Cada classe ha apadrinat un espai públic del barri

10/03/2011

L'escola pública Maria Fernández Lara participa des de l'inici d'aquest curs en la campanya de promoció del civisme Ara tu tens la clau, impulsada pel PMI de Casablanca . Cada classe ha apadrinat un espai del barri, que se senyalitzarà perquè en quedi constància, i dedicarà hores lectives a descobrir la seva història i les seves característiques.

L'objectiu, coherent amb el conjunt de la campanya, és que infants i adults coneguin millor la transformació urbana que el PMI ha significat per a Casablanca, amb un cost global proper als 19 milions d' euros, i prenguin consciència de la importància de respectar i conservar en bon estat els espais públics. L'execució del PMI està en marxa des de 2006 i finalitzarà aquest mateix any després d'una gran quantitat de millores urbanes (creació d'espais verds, millores de l'accessibilitat, rehabilitació d'edificis) i programes de millora social..

El 23 de setembre, l'alcalde, Jaume Bosch, i la regidora de Casablanca, Josefa Zapata, van lliurar als alumnes de l'escola la clau del barri, per mitjà de la qual es comprometen a millorar la seva actitud amb l'entorn. Ara, els alumnes portaran la clau també als comerços de Casablanca.

Ara tu tens la clau

La campanya Ara tu tens la clau ha fet possibles accions com etiquetar els elements del mobiliari urbà amb el preu que han costat o lliurar porta a porta a tots els domicilis de Casablanca informació sobre el PMI i una clau per promoure la implicació de tothom en la cura i el manteniment de les millores realitzades. Aviat es muntaran al carrer murs amb fotografies per veure l'evolució històrica.i els canvis recents dels espais més emblemàtics del barri.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades