ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:32:37 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Interseccions. Jornades sobre salut mental i cultura per la inclusió
10/04/2011

La ponència marc a càrrec del doctor Manuel Desviat, psiquiatre del Servicio de Salud Mental Tetuán del Hospital Universitario La Paz de Madrid, obrirà les Jornades Interseccions de Salut Mental i Cultura per la Inclusió que l'Ajuntament ha organitzat per a aquest dimecres, 5 d'octubre, a Can Massallera.

Interseccionsés una trobada professional on s'exposaran diverses bones pràctiques, entre les quals n'hi ha del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu i del CASM Benito Menni, institucions que també han promogut la jornada. S'hi preveu l'assistència de 80 persones.

Millorar la qualitat de vida

Interseccions pretén contribuir al fet que professionals de diferents àmbits impulsin projectes que permetin millorar l'accés a la cultura de les persones diagnosticades amb problemes de salut mental. L'Ajuntament parteix de la reflexió que incorporar activitats relacionades amb la cultura i l'art en l'àmbit de la salut, i específicament de la salut mental, dóna com a resultat la millora dels serveis assistencials i terapèutics amb l'objectiu de contribuir a la qualitat de vida dels i les pacients.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades