ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/19/2022 09:11:22 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Pla de govern ja ha rebut més de 1.000 aportacions ciutadanes
Fins al 15 d'octubre hi ha temps per participar

10/10/2011

La crida de l'Ajuntament per participar en l'elaboració del Pla de govern 2012-2015 ha rebut fins al dia d'avui 1.089 propostes de ciutadans i ciutadanes de Sant Boi. Entre els compromisos adoptats per l'Equip de govern, les persones participants prioritzen en primer lloc la recuperació de l'economia per generar llocs de treball. Les aportacions realitzades fins ara fan referència principalment a la mobilitat i el civisme.

Des de la posada en marxa del procés de participació s'han recollit 1.089 propostes fetes per 488 persones. Gairebé el 80% de les aportacions s'han fet mitjançant un formulari a la pàgina web de l'Ajuntament.

Aportacions: mobilitat, civisme i infraestructures

La majoria de les aportacions fan referència, per aquest ordre, a la mobilitat (circulació i seguretat viària, aparcament i zones blaves, transport públic a l'interior de la ciutat), al civisme (tinença responsable d'animals de companyia, ús de l'espai públic, sorolls...) i a la millora de la qualitat urbana i l'espai públic (zones verdes i parcs, zones de lleure per a infants...)

Compromisos: ocupació, persones i qualitat urbana

Convidats a prioritzar 3 dels 10 compromisos que el govern local ha adoptat per a aquest període de govern, fins ara els ciutadans han optat majoritàriament per aquests:

1) Promoure la innovació del sector empresarial i comercial per millorar l'economia local i generart ocupació

2) Contribuir al creixement i desenvolupament de les persones al llarg de la vida i vetllar per la millora de l'oferta educativa

3) Treballar per la qualitat de la ciutat, fent-la sostenible, i potenciar el transport públic

Participar al web, en paper o pel mòbil

El termini per participar en el Pla de govern 2011-2015 finalitzarà el 15 d'octubre vinent. Es pot fer al web o mitjançant una butlleta de paper distribuïda al butlletí municipal de setembre. En l'edició d'octubre s'ha inclós un codi QR (codi de barres quadrat) per poder accedir al formulari de participació també des dels telèfons mòbils.

Pla de govern 2012-2015 (document inicial)

Més informació


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades