ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:20:14 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Plafons informatius als edificis amb més història
Els textos es poden llegir en català, castellà, anglès i braille

10/26/2011

L'església de Sant Baldiri es va construir sobre els murs d'una antiga església romànica. Al segle XVIII, a la casa pairal de Can Torrents van condemnar a galeres 34 guerrillers partidaris dels Àustria. L'ambientació colonial del parc de Marianao està inspirada en l'illa cubana de Mayanabo... Aquestes i altres informacions figuren als plafons de senyalització que l'Ajuntament ha instal·lat a diferents edificis emblemàtics de Sant Boi.

Els pannells són d'acer. Els 4 primers es poden veure ja a l'església parroquial de Sant Baldiri, a Can Barraquer (Museu de Sant Boi), a Can Torrents i al Casal Parroquial. La resta, situats majoritàriament al nucli històric, estaran d'aquí unes setmanes a l'hotel El Castell, Can Jordana, Cal Síl·lio, el pas de la Barca, les Termes Romanes, Cal Ninyo, Can Massallera, Can Castells, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el complex assistencial Benito Menni, la Torre de Benviure, l'ermita de Sant Ramon, el Parc de Marianao i la Torre del Sol.

També està previst instal·lar als accessos del nucli històric tres estructures publicitàries (oppi) amb el plànol de situació de tots els equipaments senyalitzats.

El patrimoni cultural, eix estratègic

La senyalització turística del centre històric, finançada íntegrament amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, pretén donar valor i projecció pública al patrimoni cultural de la localitat, que constitueix un dels tres eixos de treball estratègic de l'Ajuntament (patrimoni cultural, entorn natural i salut mental). També es vol que els plafons ajudin a configurar un recorregut pels llocs d'interès patrimonial de la zona.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades