ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:36:27 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi estrena 17 aparcaments segurs per a bicicletes
Els 'bicibox' estan a prop dels transports públics i els equipaments

10/18/2011

El nou sistema d'aparcament segur per a bicicletes Bicibox ha entrat en funcionament a la ciutat. Les 17 estacions del Bicibox de Sant Boi (140 places) estan situades a prop dels equipaments culturals i esportius i de les principals parades del transport públic. Sant Boi és una de les tres primeres ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona que implanten aquest sistema.

Sis mesos gratis

L'ús de la xarxa serà gratuït durant els primers sis mesos. Els aparcaments funcionen amb una targeta d'abonament que es podrà utilitzar a tots els mòduls de l'àrea metropolitana de Barcelona (1.600 quan finalitzi el procés d'implantació). El preu serà de 35 euros anuals.

Ciutats per la bicicleta

La posada en funcionament del Bicibox confirma l'aposta de la ciutat per la promoció de l'ús urbà de la bicicleta, un mitjà de transport saludable, econòmic, sostenible, silenciós i gens contaminant. Sant Boi és un dels municipis fundadors de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta i compta amb 65 km d'itineraris urbans aptes per circular amb aquest tipus de vehicle. Recentment ha obert les portes el Parc Ciclista Sant Boi .

Ubicacions, funcionament i procediment d'alta

Díptic


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades