ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:03:51 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


25è aniversari de l'Escola pública Antoni Tàpies
Hi assistirà el fill de l'artista, Miquel Tàpies, i l'alcalde Jaume Bosch

10/18/2011

Aquest dimecres, 19 d'octubre, al matí, tindrà lloc la cloenda de la celebració del 25è aniversari de l'escola pública Antoni Tàpies. L'acte comptarà amb l'assistència del president de la Fundació Tàpies i fill de l'artista Antoni Tàpies, Miquel Tàpies, que estarà acompanyat per l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, i la directora del centre, Rosa Alongina. A més dels parlaments oficials, l'acte consistirà en la formació d'un gran mosaic humà per part de l'alumnat de P3 a 6è curs, que interpretaran conjuntament la cançó commemorativa de l'aniversari.

Durant el curs passat, l'escola va organitzar diverses activitats per celebrar l'aniversari. El concepte del pas del temps i la figura d'Antoni Tàpies van protagonitzar algunes activitats docents i totes les classes van visitar la fundació de l'artista, al carrer d'Aragó de Barcelona. El sostre de l'escola s'ha decorat amb mitjons fets pels 450 alumnes del centre com a homenatge a una de les obres més conegudes de Tàpies.

L'any 1986, l'obertura de l'escola del carrer de Pau Claris va completar pràcticament la xarxa d'escoles públiques de Sant Boi tal com la coneixem actualment.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades