ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/19/2022 07:35:01 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Aportació solidària contra els efectes de la tempesta tropical a Centreamèrica
Sant Boi se suma a la campanya solidària del Fons Català de Cooperació

10/28/2011

L'Ajuntament farà una aportació econòmica a la campanya d'emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament contra els greus efectes ocasionats aquest octubre a Centreamèrica per la tempesta tropical número 12. Aquesta aportació es destinarà principalment a desenvolupar mecanismes de prevenció i mitigació de les causes estructurals que ocasionen cíclicament aquest tipus de desastres.

Danys humans i materials

La gran quantitat d'aigua caiguda durant força dies a partir del 10 d'octubre, que en zones de Nicaragua, El Salvador i Guatemala ha superat els registres de l'huracà Mitch del 1988, ha comportat la pèrdua de vides humanes i nombrosos danys materials i afectacions en la producció agropecuària. La llarga duració de les pluges ha estat el factor clau per agreujar aquests danys.

El cercle viciós de la pobresa

A aquest factor natural cal sumar-hi la gran vulnerabilitat que encara pateixen moltes persones aCentreamèrica a causa del cercle viciós de la pobresa: manca de recursos per obtenir habitatges dignes i residir en entorns idonis, treball inestable i poques oportunitats per millorar les condicions socioeconòmiques.

Campanya Fons Català


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades