ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:27:48 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sessió formativa del projecte Temps per Temps
En busca de fórmules per equilibrar el temps laboral, personal i familiar

11/03/2011

Aquest dijous, 3 de novembre, s'ha celebrat a Sant Boi la sessió formativa "Lideratge, efectivitat i gestió del temps de treball". L'activitat estava adreçada a empreses de Catalunya participants en el projecte Temps per Temps , que té com a objectiu explorar noves fórmules empresarials per conciliar el temps laboral amb el temps personal i familiar.

La sessió formativa, que ha tingut lloc a L'Olivera al llarg del matí, incloïa la xerrada "Els 7 hàbits indispensables per l'efectivitat, gestió del temps personal i lideratge", a càrrec d'especialistes de l'empresa consultora GPF. La Universitat Oberta de Catalunya ha presentat l'experiència pràctica "El projecte e-treball" tot aportant una doble visió, acadèmica i empresarial. La tinenta d'Alcaldia de Benestar i Ciutadania, Lluïsa Moret, ha inaugurat la sessió.

Temps laboral, temps familiar, temps personal

El projecte Temps per Temps és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya pensada per cercar noves formes més eficients d'organitzar el temps de treball a les empreses, de manera que, sense perdre rendibilitat, puguin contribuir a equilibrar els temps laboral, familiar i personal. L'Ajuntament de Sant Boi, col·laborador del projecte, acull aquesta jornada en atenció a la seva experiència en polítiques d'igualtat i nous usos del temps.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades