ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:21:15 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Comunicat sobre l'atorgament de la llicència a l'empresa Transportes Azkar, SA




11/07/2011

Arran de la informació apareguda avui, dia 7 de novembre, al diari El Mundo l'Ajuntament de Sant Boi vol aclarir:

La tramitació de la llicència a l'empresa Azkar compleix tots els requisits legals necessaris, tramitant-se tant en temps com en forma d'acord amb els procediments habituals per a aquest tipus de llicències. Tot el procés de tramitació es va desenvolupar al llarg de 10 mesos, ja que la llicència es va demanar amb data 15 de maig de 2010 i va ser concedida el 7 de març de 2011, un cop complert l'expedient.

La llicència d'obres va ser demanada per part de Transportes Azkar, SA, amb la finalitat de construir una nau en una parcel·la situada al recinte aeroportuari, entre els termes municipals del Prat i Sant Boi, per la qual cosa tots dos ajuntaments van haver d'atorgar la pertinent llicència, tramitant-se l'expedient paral·lelament entre els dos municipis.

A raíz de la información aparecida hoy, día 7 de noviemmbre, en el diario El Mundo, el Ayuntamiento de Sant Boi desea aclarar:

La tramitación de la licencia a la empresa Azkar cumple todos los requisitos legales necesarios, habiéndose tramitado tanto en tiempo como en forma de acuerdo con los procedimientos habituales para este tipo de licencias. Todo el proceso de tramitación se desarrolló a lo largo de 10 meses, ya que la licencia se pidió con fecha 15 de mayo de 2010 y fue concedida el 7 de marzo de 2011, una vez completado el expediente.

Transportes Azkar, S.A. pidió la licencia de obras con la finalidad de construir una nave en una parcela situada en el recinto aeroportuario, entre los términos municipales del Prat y Sant Boi, por lo cual los dos ayuntamientos otorgaron la pertinente licencia, tramitándose el expediente paralelamente entre los dos municipios.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades