ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:17:45 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Escola Municipal de Música, en defensa dels ensenyaments artístics
El centre aturarà una estona el funcionament aquesta tarda, durant el concert de Santa Cecília

11/22/2011

L'Escola Municipal de Música Blai Net aturarà l'activitat una estona aquesta tarda per sumar-se a la reivindicació de les escoles de música i dansa de Catalunya a favor dels ensenyaments artístics. La reivindicació es planteja avui, 22 de novembre, dia de Santa Cecília, patrona de la música. A l'auditori de l'escola tindrà lloc a les 19.30 hores el tradicional concert de Santa Cecília.

L'acte reivindicatiu porta el lema "Música i dansa per a tothom" i s'emmarca en el pla d'acció que l'Associació d'Escoles de Música de Catalunya (ACEM) ha emprès davant l'anunci per part del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya de retallar un 23% les subvencions als ajuntaments per al curs 2010-11 per finançar les escoles municipals de música i dansa. L'ACEM, com a portaveu de les 111 escoles que formen l'associació, demana en el seu manifest:

- Que no s'apliqui amb caràcter retroactiu cap retallada en el finançament del curs 2010-11.

- Una planificació de futur tant pel que fa al mapa dels ensenyaments artístics com per al finançament en els propers anys que garanteixi la continuïtat i qualitat de les escoles municipals de música i dansa.

És una acció participativa i oberta a la qual les escoles s'hi han sumat aprofitant les activitats que ja tenien previstes per aquesta data tan simbòlica per als musics. A totes les poblacions el denominador comú serà la lectura del manifest.

L'objectiu del pla d'acció de l'ACEM és mantenir l'esperit de servei públic que empeny a les escoles a treballar en benefici de tota la ciutadania i amb la satisfacció d'apropar a tothom un regal tan gran com és l'experiència i vivència de qualsevol manifestació artística. Sense el finançament de la Generalitat, moltes escoles municipals de música i dansa estan destinades a desaparèixer, iun fet que cal evitar.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades