ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:04:27 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Oriol Segarra parla sobre lideratge i productivitat al Fòrum empresarial
120 persones van assistir a la sessió ahir dimecres

11/25/2011

Aquest dimecres, 23 de novembre, va tenir lloc a l'hotel NH de Sant Boi la novena edició del Fòrum Empresarial de Sant Boi. Oriol Segarra, Chief Operations Officer de l'empresa farmacèutica Synthon, va parlar sobre "Lideratge i productivitat". En la seva intervenció va defensar el paper del lideratge com a eina per incrementar la productivitat i va assenyalar la responsabilitat individual com un factor clau per a la sortida de la crisi econòmica.

Segarra va destacar, com a atributs de la productivitat, la proactivitat, el rigor, l'originalitat, la diversió, la credibilitat, la tecnologia, la instrucció, la gestió del talent, la gestió del temps i l'ambició, entre altres. El director de Synthon, multinacional holandesa líder en el desenvolupament de productes farmacèutics I+D, va indicar que el lideratge no té perquè ser d'una sola persona, que pot ser una tasca d'equip i que la transparència és bàsica per exercir-lo. També va defensar el lideratge com "una certa professió".

L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, va recordar que un bon lideratge és essencial per assolir resultats empresarials satisfactoris i va convidar tothom a treballar des de la seva individualitat per gestionar la crisi.

El Fòrum empresarial és una trobada que l’Ajuntament convoca dos cops l’any per mantenir un espai de relació i diàleg permanent amb el sector empresarial de Sant Boi. Promoure la innovació empresarial per millorar l’economia local i generar ocupació és un dels principals compromisos adoptats per l'Ajuntament de Sant Boi en el Pla de govern 2012-2015.

En anteriors edicions hi han intervingut personalitats com l'exministre Joan Majó, el president de SEAT, James Muir, l'exconseller Antoni Castells o el president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls.

La trobada va comptar amb la presència de 120 persones del món empresarial de Sant Boi.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades