ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:11:49 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Escola Municipal de Música Blai Net estén l'oferta a les persones adultes




Les classes començaran al gener

12/15/2011

L'Escola Municipal de Música Blai Net compta per primer cop en la història amb una oferta formativa adreçada específicament a les persones majors de 18 anys. La formació, que serà eminentment pràctica i començarà a partir del mes de gener, es planteja en dos formats diferents: tallers de música comunitària i cursos de llarg recorregut.

Tallers per començar a fer música

Els tallers de música comunitària s'adrecen a persones que, sense cap requisit de formació prèvia, vulguin interpretar música, comprendre-la o gaudir-ne, però que no tenen la intenció de fer uns estudis de mitja o llarga durada. L'oferta es compon de: Blaikorus (cor per a adults), Making Orff (orquestra d'instruments de percussió com xilòfons o carillons), Blai Folk (danses folk), Música per a ser feliç (creixement personal amb musicoteràpia) i Body Music (el propi cos com a instrument de percussió).

Cursos de llarg recorregut

Aquesta acció formativa està orientada a la pràctica grupal d'un instrument, s'organitza en petits conjunts instrumentals i empra la tècnica de la "classe de música total" amb petits reforços individuals i col·lectius. Les classes requereixen un compromís de continuïtat a mig o llarg termini.

+info


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades