ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:29:33 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Campanya ciutadana de recollida d'aliments
Amb l'objectiu de cobrir les necessitats bàsiques de les famílies de Sant Boi

12/02/2011

Les entitats santboianes se solidaritzen amb les famílies que tenen més dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. En aquestes dates prèvies al Nadal, recullen donatius i menjar per al Banc d'Aliments que a Sant Boi gestionen Càrites, les esglesies evangèliques i l'Associació Ajut al Qurat Món amb la coordinació de l'Ajuntament.

Partits de futbol, concerts, campanyes en els comerços... són algunes de les activitats que les entitats i les associacions de Sant Boi realitzen durant el mes de desembre amb l'objectiu d promoure que la ciutadania col·labori amb la Fundació Banc d'Aliments (les convocatòries es poden consultar a la pàgina web www.santboi.cat ).

El Gran Recapte

Aquesta campanya se suma a El Gran Recapte que es va portar a terme en els supermercats del municipi el 25 i 26 de novembre. En dos dies es van recollir 14.400 kilos d'aliments i en l'organització es va comptar amb la col·laboració voluntària de 250 persones.

Circuit i criteris per a la concessió d'ajudes

El Banc d'Aliments és una iniciativa europea que a Sant Boi està gestionada per Càrites, les esglésies evangèliques i l'associació Ajut al Quart Món. Les tres entitats es coordinen amb l'Ajuntament en una taula local de treball. Conjuntament s'ha establert un circuit i criteris per a la concessió de les ajudes que eviten abusos o fraus i asseguren que la distribució dels aliments arriba a qui realment ho necessita. Les famílies beneficiàries es canalitzen únicament des dels serveis socials municipals.

10.000 euros del pressupost municipal

La crisi econòmica fa que cada vegada més famílies visquin en situació de vulnerabilitat i tinguin que rebre el suport dels serveis socials muncipals. A Sant Boi, cada mes una mitjana de 500 famílies reben ajuda del Banc d'Aliment.

L'Ajuntament dedicarà a aquesta campanya 10.000 euros del pressupost destinat a cooperaió, així com els diners que es recullin de les entrades al tradicional concert de Sant Esteve.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades