ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:12:17 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Del 6 al 8 de desembre, 65a Fira de la Puríssima
12/02/2011

De dimarts vinent a dijous, torna la Fira de la Puríssima. És el principal aparador de l'economia local, l'esdeveniment més popular de Sant Boi i també un dels més valorats per la ciutatania. Enguany hi participen 538 expositors i el programa ens proposa més de 50 activitats per a tots els gustos i públics. L'exposició de l'Ajuntament s'instal·larà un cop més a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Més expositors, més presència del sector de l'automòbil

La Fira ha incrementat lleugerament el nombre d'expositors respecte a l'any passat, quan va tenir un impacte econòmic de 7 milions d'euros (gairebé 27 euros per visitant, segons càlculs del Patronat Municipal de la Fira de la Puríssima). Cal destacar aquest cop la presència de 15 marques del sector de l'automòbil.

Samba, concurs de paletes, art al jardí, portes obertes al museu

El certamen ens convida a visitar espais i participar en activitats de caire tradicional, sovint vinculades als orígens agrícoles i ramaders del municipi. També ens fa moltes altres propostes, entre les quals hi ha en aquesta edició el I Congrés de Samba Gafieira, el I Concurs Comarcal de Paletes o l'activitat Art al Jardí (jardins de Can Castells). El Museu de Sant Boi obrirà les portes al públic durant els tres dies de Fira.

Recuperació econòmica i ocupació, Cohesió social, Qualitat democràtica

L'exposició de l'Ajuntament tractarà sobre les tres grans prioritats del Pla de Ciutat 2012-2015: Recuperació econòmica i ocupació, Cohesió social i Qualitat democràtica. S'hi projectarà un vídeo protagonitzat per persones de Sant Boi famoses o amb una destacada trajectòria professional com ara el jugador de bàsquet Pau Gasol, la cantant Dolo Beltrán, l'actor Miquel Murga, la politòloga Sandra León, l'empresari Xavier Berneda o el periodista Albert Aguilera.

L'autor del cartell d'aquesta edició és el dissenyador santboià Iván Bravo, que ha realitzat cartells i obres murals per a firmes de prestigi, entre elles Coca Cola.

Més informació


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades