ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:29:07 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els bolets de Sant Boi
Una exposició mostra les espècies que es troben al nostre espai natural

12/16/2011

El dissabte 17 de desembre s'inaugura a l'ermita de Sant Ramon una exposició sobre la riquesa micològica de la muntanya del Montbaig i Santa Bàrbara. La mostra inclou fotografies i una quinzena d'espècies de bolets que créixen a la zona.

A l'exposició trobem pinetells, fredolics, rossinyols, apagallums i llanegues, entre altres bolets força coneguts i molt apreciats a les nostres cuines. A banda d'aquests, també podem veure exemplars de bolets tòxics amb l'objectiu de reconeixer-los i evitar-los. Entre aquests darrers hi ha les lepiotes, un bolet altament tòxic.

El dia de la inauguració està previst un taller explicatiu dels bolets del nostre entorn a càrrec d'Andrés Burguera, membre del Consell del Medi Ambient i Sostenibilitat, que comentarà també com s'han de collir per evitar fer malbé el bosc.

A la imatge adjunta es podem veure pinetells, rovellons, fredolics, mollerics i pimpinelles morades.

Exposició: Els bolets de l'entorn forestal de Sant Boi

Del 17 de desembre al 15 de gener de 2012

A l'ermita de Sant Ramon

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades