ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:58:25 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament de Sant Boi signa un acord amb la Fundació Parc Científic de Barcelona
Ambdues institucions promouran els intercanvis cientificotècnics i d'innovació en el camp de la salut mental

12/23/2011

L'Ajuntament de Sant Boi i la Fundació Parc Científic de Barcelona han signat un acord de col·laboració amb la intenció de promoure les relacions entre la recerca, els sectors productiu, científic i tecnològic i l'activitat assistencial sanitària. L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, i el director general de la Fundació Parc Científic, Fernando Albericio, han signat avui el document a l'Ajuntament de Sant Boi.

Clúster de Salut Mental de Catalunya

La col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Boi i la Fundació Parc Científic contribuirà al desenvolupament del Clúster de Salut Mental de Catalunya creat des del municipi per tal d'impulsar Sant Boi com a referent nacional i europeu en l'àmbit de la salut mental. En aquest sentit, l'acord preveu la promoció del clúster entre les empreses relacionades amb la biomedicina i entre els membres de la Fundació Parc Científic de Barcelona.

Altres finalitats

L'acord entre l'Ajuntament i la Fundació Parc Científic de Barcelona preveu també fer activitats conjuntes i la constitució d'equips d'investigació. Tanmateix, ambdues institucions es comprometen a participar en activitats organitzades per qualsevol de les parts, especialment aquelles que promoguin la recerca aplicada a la clínica i fomentin l'aproximació entre la recerca pública o privada i l'activitat assistencial.

Programa anual

El conveni de col·laboració tindrà una durada de quatre anys des del moment de la signatura. El desenvolupament dels pactes s'establirà a partir d'una programació anual. Una comissió de seguiment formada per representants de cadascuna de les entitats signants s'encarregarà de proposar les activitats que es volen impulsar.

Fundació Parc Científic de Barcelona

La Fundació Parc Científic de Barcelona és una iniciativa de la Universitat de Barcelona que concentra instituts d'investigació, unitats de R+D+I d'empreses, empreses relacionades amb la investigació i plataformes tecnològiques. L'objectiu de la institució és fomentar la investigació i la innovació.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades