ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 01:09:26 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Programa Eskala ajuda joves de Sant Boi a orientar el futur professional
La iniciativa inclou tècniques de 'coaching' i pràctiques en empreses

02/04/2014

L'Ajuntament posa en marxa una nova iniciativa adreçada a millorar l'ocupabilitat juvenil. El Programa Eskala es planteja proporcionar a persones joves de la ciutat competències per millorar els seus itineraris professionals i adequar-los millor a les expectatives vitals. La realització de pràctiques en empreses i d'un 'tast empresarial' comportaran un contacte directe amb la realitat del món del treball.

El Programa Eskala pren el relleu del Programa Aurora, que ha assessorat 482 dones joves de la ciutat durant set anys de funcionament. A diferència del seu predecessor, tindrà com a destinatàries persones de tots dos sexes, s'adreçarà també a joves amb nivells de competències més consolidats, treballarà principalment amb tècniques de grup i proporcionarà pràctiques en empreses i i inserció formativa i laboral.

La primera fase del programa consistirà en dinàmiques de grup vivencials i 'coaching' . Així, es definirà el pla vital de cada participant (en les esferes de la salut, l'oci, les relacions personals, la formació i el treball) i es perfilarà un projecte professional coherent amb aquest pla vital. Posteriorment, els joves duran a terme, segons els casos, un itinerari formatiu o un itinerari d'inserció laboral .

Les sessions informatives i la selecció de les persones participants , que han de tenir entre 18 i 30 anys, es duran a terme el dilluns 10 de febrer (12 hores) i el dimecres 12 de febrer (10 hores) a El Punt, Servei d'Informació Juvenil de Sant Boi.

Millorar l' ocupabilitat dels joves i les joves de Sant Boi és un dels grans objectius de les polítiques de joventut en l'actual context de l'economia.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades