ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:51:14 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nova edició del taller de suport emocional a persones aturades de Cooperativa
La iniciativa s'inscriu en el Pla de Desenvolupament Comunitari

02/10/2014

El Casal de Cooperativa i Moli Nou organitza la segona edició del taller "Eines per gestionar els canvis". Aquesta acció formativa pretén ajudar les persones aturades d'aquest barri santboià a controlar les emocions i adquirir competències per reorientar el futur laboral i personal. La primera edició, realitzada el passat mes d'octubre, va tenir una molt bona acollida.

En l'actual context social i econòmic, el taller està pensat per ajudar a gestionar l'estrès , l'ansietat i la incertesa; recuperar la confiança i l'autoestima; participar en xarxes d'aprenentatge i suport mutu i potenciar els talents propis en recerca de noves solucions laborals i vitals.

El taller "Eines per gestionar els canvis" és una de les iniciatives del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) del barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou . Les sessions tindran lloc entre el 24 de febrer i l'11 de març al Casal de Ciutat Cooperativa i Molí Nou. Hi ha programades 4 sessions de 3 hores.

Els Plans de Desenvolupament Comunitari intenten donar respostes globals a les necessitats dels barris mitjançant mecanismes de participació ciutadana. A Sant Boi n'hi ha tres en funcionament (als barris de Camps Blancs, Marianao i Ciutat Cooperativa). La Generalitat i l'Ajuntament en són els impulsors. Hi participen entitats i recursos del territori.

Inscripcions: casalcooperativa@santboi.cat , tel. 93 654 48 54


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades