ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:53:35 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nou espai d'intercanvi de coneixements sobre l'economia domèstica
La iniciativa s'adreça principalment a dones de famílies amb dificultats econòmiques

01/28/2014

L'Ajuntament promou la creació de l'espai d'intercanvi de coneixements "Compartint sabers, superem la crisi". Les persones que se sumin a aquesta iniciativa es reuniran el tercer dijous de cada mes per compartir sabers quotidians útils per a l'estalvi econòmic de les famílies.

El nou espai d'intercanvi es planteja per la importància que l'economia domèstica ha passat a tenir en la supervivència de les famílies a causa de la crisi econòmica , que ha augmentat les situacions de manca de recursos i vulnerabilitat .

Com que les dones han assumit històricament la responsabilitat del control de l'economia a la llar, la iniciativa forma part de la programació del Centre de Recursos i Documentació de les Dones .

El programa de treball preveu cinc sessions: "Economia domèstica I" (20 de febrer), "Economia domèstica II" (20 de març), " Do it yourself . Aprèn a fer-ho per Internet!" (24 d'abril), "Estalvia comprant per Internet" (22 de maig) i "Oci i cultura" (10 de juny). Les trobades, que comptaran amb el suport de professionals especialitzats, tindran lloc a Can Jordana i a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

El resultat final de l'experiència serà una publicació amb idees i estratègies d'estalvi aportades per les mateixes persones participants.

Aquesta iniciativa d'intervenció sociocomunitària té com a propòsit la creació d'una xarxa de suport entre dones per reforçar la capacitat de superar situacions de vulnerabilitat i pobresa.

Inscripcions al Centre de Recursos i Documentació de les Dones (CRDD), Can Jordana (carrer de l'Ebre, 27), tel. 93 635 12 00, ext. 156, i al web donessantboi .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades