ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:06:50 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inauguració del Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi (CoBoi)
Les activitats de CoBoi es desenvoluparan a la segona planta del Casal de Casablanca

01/31/2014

L'alcalde, Jaume Bosch, ha inaugurat aquest dijous 30 de gener, al Casal de Casablanca, el Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi (CoBoi). Aquesta iniciativa municipal comença així una nova etapa en què es duran a terme múltiples activitats per impulsar el cooperativisme i l'emprenedoria social.

Membres de la comunitat CoBoi han treballat de manera col·laborativa en el disseny i l'execució dels treballs per condicionar la segona planta del Casal de Casablanca com a espai de referència per a les persones usuàries del projecte. En aquest espai hi ha dues zones diferenciades: l'àrea de 'co-working' i una sala de reunions i atenció a clients".

Durant l'acte d'inauguració s'han presentat els 10 projectes d'emprenedoria i economia social que l'Ajuntament va seleccionar durant un concurs per donar suport a la seva realització. Són projectes de persones de Sant Boi que plantegen solucions innovadores i sostenibles per a problemes socials o mediambientals de la ciutat.

L'acte també ha permès conèixer de primera mà tres iniciatives d'emprenedoria reconegudes pel programa @EmprenSocial2013 de la Generalitat de Catalunya: SAÓ-Prat, Compensanatura i Apptivime. L'expert José Manuel Pérez 'Pericles" ha fet la xerrada "Hacia una sociedad emprendedora" .

Amb la iniciativa CoBoi, l'Ajuntament de Sant Boi ha entrat a formar part del Mapa d'Actors de l'Emprenedoria Social de Catalunya , que es va presentar la setmana passada a les instal·lacions de Barcelona Activa.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades