ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:17:00 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer obté un distintiu de qualitat ambiental
La Generalitat valora l'estalvi d'energia i aigua i la recollida selectiva de residus

02/05/2014

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer ha obtingut el Distintiu de garantia de qualitat ambiental que atorga la Generalitat de Catalunya. Només catorze biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona han rebut aquesta distinció.

El Distintiu de garantia de qualitat ambiental és un sistema d'etiquetatge ecològic que reconeix productes i serveis que apliquen criteris de qualitat ambiental amb un nivell d'exigència superior al de la normativa vigent.

La distinció concedida per la Direcció General de Qualitat Ambiental té en compte criteris com l'estalvi i l'eficiència energètiques -especialment pel que fa a la il·luminació i la climatització-, l'estalvi d'aigua, la recollida selectiva de residus, la compra de productes ecoetiquetats i la promoció de tots aquests aspectes entre les persones usuàries i els treballadors.

Entre les biblioteques reconegudes n'hi ha només dues del Baix Llobregat: la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi i la Biblioteca de Viladecans.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades