ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:40:36 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament cedeix 167 ordinadors a entitats ciutadanes
Els equips informàtics es reaprofitaran per a tasques administratives i projectes comunitaris de les associacions

02/17/2014

Aquest divendres, 14 de febrer, l'Ajuntament de Sant Boi ha celebrat un acte públic en què ha cedit gratuïtament 167 ordinadors a 32 entitats i associacions de la ciutat. Els equips informàtics tindran així una segona vida, després de ser substituïts per noves unitats en diferents dependències municipals.

Els ordinadors (unitats CPU) s'han adjudicat mitjançant una convocatòria pública adreçada a donar suport a les activitats de les entitats sense ànim de lucre. El 100% de les sol·licituds presentades s'han pogut satisfer.

En total, l'Ajuntament cedeix 167 ordinadors a 32 entitats, majoritàriament per dur a terme tasques d'oficina i, també, per executar projectes d'intervenció comunitària.

Entre les entitats beneficiàries de la cessió hi ha associacions de mares i pares d'alumnes, escoles, associacions de veïns, clubs esportius, comissions de festes, cases regionals i entitats solidàries , entre d'altres.

L' acte públic de cessió dels equips ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament, amb la presència de l'alcalde, Jaume Bosch .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades