ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/25/2020 08:12:40 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


'Fam trip': el personal dels hotels visita els llocs d'interès turístic de Sant Boi
La ciutat registra 400 pernoctacions diàries de mitjana

02/21/2014

L'Ajuntament ha organitzat aquest divendres, 21 de febrer, un viatge de familiarització ('fam trip') pels principals punts d'interès turístic de Sant Boi. Directius i personal de consergeria dels hotels de la localitat han viscut una experiència directa de coneixement dels principals recursos turístics santboians.

La visita ha recorregut la zona museística ( Can Barraquer-Museu de Sant Boi i Termes Romanes ), el nucli històric , el riu Llobregat i el futur Centre d'Interpretació del Riu de la Masia Can Julià (que obrirà les portes el mes vinent), la medieval Torre de Benviure , diversos punts de l'itinerari de la pedra seca , el Montbaig i el Centre d'Interpretació del Paisatge de l' Ermita de Sant Ramon .

Els 'fam trips' són sortides o viatges de cortesia organitzats perquè les persones que treballen en llocs clau per a la promoció turística d'un lloc millorin el coneixement d'aquest lloc i els seus atractius. En aquest cas, hi han participat una quinzena de persones del sector hoteler, representants d'organismes públics i membres d'altres empreses relacionades amb el sector.

Sant Boi compta en l'actualitat amb cinc establiments hotelers (els hotels FrontAir Congress, NH Sant Boi i El Castell i els hostals Rambla i Porta de Ferro.), amb una oferta global de 808 llits . Com a mitjana, hi pernocten diàriament 400 persones. Aquesta xifra representa més de 140.000 pernoctacions l'any.

Sant Boi no és un municipi turístic, però la bona ubicació en l'entorn metropolità atreu clientela als establiments hotelers locals, ja sigui per la proximitat a l'aeroport, a les platges del litoral barceloní, a les instal·lacions de la Fira, a la pròpia ciutat de Barcelona o a llocs com la Colònia Güell o Montserrat.

Moltes persones també pernocten a Sant Boi per assistir a esdeveniments culturals, populars o o esportius de la ciutat, visitar familiars , assistir a bodes o banquets i conèixer l' entorn natural o el patrimoni històric .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades