ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/13/2021 03:43:10 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Universitat de Barcelona (UB) presenta el Banc del Temps a Sant Boi
La UB i l'Ajuntament col·laboren per promoure l'ocupabilitat, el voluntariat i l'emprenedoria social en el marc del projecte CoBoi

03/14/2014

Aquest dimarts, 18 de març, es presenta a la ciutadania de Sant Boi el Banc del Temps de la Universitat de Barcelona. Aquesta iniciativa facilita la col·laboració entre persones de la comunitat universitària que intercanvien serveis, sabers o activitats (classes d'anglès, arranjaments a la llar, visites guiades, coneixements musicals...). El valor d'intercanvi no són els diners, sinó les hores que cadascú hi destina.

L'acte de presentació, que tindrà lloc a partir de les 19 hores a La Gralla, s'adreça principalment a alumnes de la UB residents a Sant Boi , tot i que és obert a tota la ciutadania. El projecte té un gran interès per a les persones i entitats que realitzen activitats de voluntariat .

Durant la sessió es donarà a conèixer la plataforma informàtica del Banc del Temps, que és l'eina informàtica on les persones usuàries poden conèixer els serveis disponibles, contactar amb altres participants i gestionar els moviments i el recompte dels saldos d'hores . També es parlarà sobre social start up , sobre el programa de cooperativisme estudiantil i sobre emprenedoria social a la universitat.

La presentació pública de la plataforma del Banc del Temps a Sant Boi s'inscriu en la línia de col·laboració que mantenen l'Ajuntament de Sant Boi i la Universitat de Barcelona en el marc del projecte d'emprenedoria i economia social CoBoi . Les persones assistents podran conèixer també les característiques d'aquest projecte.

El projecte CoBoi de l'Ajuntament de Sant Boi crearà pròximament un banc del temps propi seguint el model d'aquesta mateixa plataforma informàtica.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades