ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 07:28:16 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Dos joves de la ciutat seran la imatge dels Dies Bojos a Sant Boi 2014
150 persones han participat en el càsting de la tercera edició de la campanya

04/01/2014

Lidia Martínez i Daniel Hernández seran enguany els rostres de la campanya de promoció de l'economia local Dies Bojos a Sant Boi. 150 persones han participat en el càsting fotogràfic convocat per l'organització.

La tercera edició dels Dies Bojos a Sant Boi tindrà lloc el divendres 30 i el dissabte 31 de maig. L'Ajuntament impulsa des de l'any 2012 aquesta campanya que concentra activitats, descomptes i promocions especials dels comerços, mercats, restaurants, hotels, concessionaris de cotxe i poliesportius de la ciutat.

Des de l'any passat, la imatge promocional s'escull mitjançant un càsting entre persones de Sant Boi . El jurat, format per representants dels diferents sectors econòmics participants, ha optat aquest cop per escollir la parella formada per Lidia Martínez i Daniel Hernández, residents al barri de Marianao.

Les fotografies del càsting es van realitzar en el recinte firal durant la darrera edició de la Fira de la Puríssima , amb la col·laboració de l'associació local de fotògrafs Afoboi. La imatge escollida és obra del fotògraf Francisco Sánchez.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades