ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 10:52:47 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El web de l'Ajuntament de Sant Boi obté el Segell Infoparticipa
La distinció valora la qualitat i la transparència en la comunicació pública local

03/19/2014

La pàgina web de l'Ajuntament ha rebut el Segell Infoparticipa 2013 que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en reconeixement a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. Sant Boi ha obtingut la segona millor puntuació, un 98%, juntament amb els consistoris de Barcelona, l'Hospitalet, Sant Cugat i Vilanova del Camí. El web municipal ha superat els 22 indicadors que es van definir com a preferents. El consell certificador va acordar concedir el segell distintiu a 34 ajuntaments.

El lliurament de distincions va tenir lloc el 18 de març al Palau de Pedralbes de Barcelona. L'acte va estar presidit per la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, i pel rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho. L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, va recollir el guardó acompanyat pel tinent d'alcalde de Governança i Ciutadania, José A. Carcelén.

Requisits de la qualificació

El Segell Infoparticipa reconneix les bones pràctiques definides en un mapa amb 41 indicadors bàsics. Els indicadors responen a 4 preguntes: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, quina informació proporcionen sobre la gestió i quines eines s'ofereixen per a la participació ciutadana. Els 34 webs que han merescut un Segell Infoparticipa han de complir amb els 22 indicadors preferents. Entre els ajuntaments que han aconseguit el segell només Sant Feliu, Esplugues i Sabadell han obtingut un 100 % a la puntuació. En el segon lloc, amb un 98 %, es troben Barcelona, L'Hospitalet, Sant Boi, Sant Cugat i Vilanova del Camí.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades