ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:00:45 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Homenatge públic a 150 treballadores de l'àmbit social
Aquest sector professional viu en primera línia els efectes de la crisi econòmica

03/11/2014

150 dones de Sant Boi treballadores de l'àmbit social van rebre un homenatge el divendres dia 7 de març a Can Massallera. L'acte va servir per reconèixer públicament la tasca d'aquest sector professional tradicionalment ocupat per dones.

L'Ajuntament ret homenatge cada any , en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, a un sector professional de dones treballadores . Aquest cop, hi van prendre part educadores i treballadores socials, treballadores familiars, informadores, integradores i psicòlogues socials. Hi havia persones jubilades i treballadores en actiu, tant del sector públic com d'empreses privades i d'entitats sense ànim de lucre.

Can Massallera es va omplir per a aquest reconeixement a un sector molt "feminitzat", amb molta presència en l'economia de Sant Boi i amb un paper fonamental en l'abordatge dels efectes de la crisi econòmica.

Totes aquestes qüestions van protagonitzar la conversa mantinguda a la taula de l'acte, que va ser presentat per la periodista Marta Cáceres. Una treballadora social, una treballadora familiar i una educadora social formaven part d'aquesta taula juntament amb l'alcalde, Jaume Bosch, i la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania. Elles tres van llegir el manifest institucional del Dia Internacional de les Dones .

Sant Boi celebra al llarg d'aquest mes el Dia Internacional de les Dones . L'Ajuntament i el Consell Municipal de les Dones organitzen la commemoració juntament amb una desena d'entitats.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades