ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 07:56:05 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Programa Millora ha subvencionat amb 2.000 euros la renovació de botigues del nucli urbà
El suport a la recuperació de l'economia és una de les prioritats del govern municipal

03/28/2014

Quatre comerços del nucli urbà de Sant Boi han modernitzat la seva imatge gràcies al Programa Millora de l'Ajuntament de Sant Boi. Una aportació global de gairebé 2.000 euros els ha permès actualitzar la imatge exterior, aplicar millores en a l'interior dels locals i dur a terme projectes web per a la gestió.

Aquesta iniciativa de suport al comerç urbà , iniciada per l'Ajuntament l'any 2012, s'inscriu en les accions que du a terme l'Ajuntament per ajudar a la recuperació de l'economia local. La subvenció s'adreçava a establiments de venda amb almenys cinc anys d'activitat comercial al municipi.

Els comerços beneficiaris de les ajudes de la convocatòria de 2013 han estat una floristeria, una botiga de cortines i roba de la llar, una parada de carnisseria d'un mercat i una botiga de confeccions .

Retolació, aparadors i decoració interior

La Floristeria Torrents (carrer de Lluís Pasqual Roca) ha millorat la il·luminació de la botiga i Cortinas Mari (ronda de Sant Ramon) ha canviat també el mobiliari i la il·luminació i ha invertit en millores de la gestió. La botiga Confeccions Turcó (carrer de Lluís Castells) ha renovat l'aparador i la parada Carnisseria de Cavall, Poltre i Menuts del mercat de Sant Jordi ha canviat la il·luminació.

Les subvencions s'han concedit en règim de concurrència competitiva per un import màxim equivalent al 50% del cost de cada actuació de millora.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades