ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 07:09:52 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament i Acció contra la Fam col·laboren per crear ocupació i lluitar contra l'exclusió social a Sant Boi
20 joves de la ciutat participaran en el projecte, impulsat per la iniciativa municipal d'emprenedoria social CoBoi

03/21/2014

L'Ajuntament i Acció contra la Fam , mitjançant Vives Proyecto, col·laboraran per millorar l'ocupabilitat de 20 persones joves de Sant Boi en situació d'atur i per aconseguir la seva implicació activa i la seva capacitació per a la recerca de feina o per a l'autoocupació. Aquest divendres, 21 de març, s'ha signat el conveni de col·laboració per impulsar a la ciutat el projecte Lanzaderas de Empleo y Emprendimiento Solidario (LEES).

Sant Boi serà el primer municipi català on es desenvoluparà aquesta iniciativa ocupacional i contra l'exclusió social cofinançada pel Fons Social Europeu, dintre del programa Operatiu de Lluita contra la Discriminació 2007-2013. 10 municipis de l'Estat portaran a la pràctica enguany un projecte LEES. En el cas de Sant Boi, es complementarà amb l'activitat del laboratori municipal d'emprenedoria social CoBoi.

Les persones beneficiàries seran joves de Sant Boi en situació de desocupació (homes menors de 30 anys i dones menors de 35) que treballaran en equip, amb el suport d'un coordinador, i s'organitzaran per aconseguir un lloc de treball per compte d'altri o per crear el propi lloc de treball .

El projecte es durà a terme fins al mes de novembre al Laboratori Cívic d'Emprenedoria Social de Sant Boi (CoBoi), amb seu al Casal de Casablanca . Hi ha previstes sessions grupals (36 hores al mes) i individuals (12 hores mensuals com a mínim), tallers pràctics sobre emprenedoria, accions d'intermediació laboral, visites a empreses i assistència a esdeveniments.

Ajudar a recuperar l'economia i a crear ocupació i combatre l'exclusió social són les principals prioritats de l'Ajuntament de Sant Boi en l'actual context econòmic.

Sol·licituds: fins al 2 d'abril, a www.santboi.cat, OMAP (Casa de la Vila, pl. Ajuntament, 1), Coressa (Masia Torre Figueras, c/ Pau Claris, 14) i El Punt (Can Masallera, c/ Mallorca, 30).

Foto: L'alcalde, Jaume Bosch, i el director d'Acció Social d'Acció contra la Fam, Luis González Muñoz, signen el conveni


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades