ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 01:53:31 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


"Acorar", el pròxim espectacle de la Temporada d'Arts Escèniques




Toni Gomila interpreta aquest exitós monòleg teatral

03/20/2014

Aquest diumenge, 23 de març, la Temporada d'Arts Escèniques i Música de Sant Boi presenta "Acorar". L'obra proposa una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles amb l'excusa narrativa d'una jornada de matança del porc a Mallorca. (Can Massallera, 19 hores)

L'autor, Toni Gomila, és també l'únic intèrpret d'aquest exitós monòleg que va guanyar el Premi de la Crítica Serra d'Or 2012 al millor text de teatre en català , sota la direcció de Rafel Duran. També ha estat finalista dels premis Max i Butaca 2013.

La paraula "acorar" significa matar un animal traspassant-li el cor. L'obra, divertida i commovedora, ens porta al cor de Mallorca per parlar de la decadència de la matança del porc i la fi de la Mallorca tradicional .

"Acorar" és la segona obra d'aquest semestre a la Temporada d'Arts Escèniques i Música , després de la representació de "Adreça desconeguda", amb Lluís Homar i Eduard Fernández. "Corbacho 3G!" (27 d'abril), "Onze. Nou. Catorze (1974)" (20 de maig) i "Iaia!", amb Montserrat Carulla (8 de juny), són la resta d'obres previstes. A més, està programat el concert "Noche sabinera" (11 d'abril) del cicle Barnasants.

Programació i venda de localitats

Vídeo de promoció


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades