ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 06:37:41 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els serveis municipals de consum celebren la trobada anual a Sant Boi
Més de 180 polítics i tècnics municipals participen en aquesta jornada professional

04/02/2014

Més de 180 professionals han participat dimecres, dia 2 d'abril, en la XIX Trobada de Serveis Municipals de Consum. Aquesta reunió anual s'ha celebrat enguany a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi. La Xarxa Local de Consum hi ha celebrat també la seva vuitena assemblea.

La inauguració de la jornada ha estat a càrrec de l' alcalde de Sant Boi , Jaume Bosch; el diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva; i el director de l'Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya, Alfons Conesa.

A la trobada s'han presentat dues ponències on s'han analitzat les repercusions de l'entrada en vigor de la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local en les polítiques públiques de defensa de les persones consumidores. El professor de Dret Constitucional Rafael Jiménez Asensio (UPF) i la professora de Dret Administratiu Marta Franch (UAB) han estat els ponents.

També ha tingut lloc una taula rodona organitzada per debatre sobre el present i el futur dels serveis municipals de consum , amb la presència dels tres participants en l'acte inaugural i de diversos representants dels municipis.

La jornada és una bona oportunitat per a la reflexió i l'ntercanvi d'experiències . entre membres electes dels consistoris, tècnics municipals i membres d'associacions de consumidors i altres organismes d'aquest mateix àmbit. 80 ens locals hi són representats.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades