ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 06:04:12 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El programa per a persones aturades de llarga durada posa el punt final a quinze mesos de feina
39 persones han estat contractades per a tasques de neteja i jardineria; el 25% han aconseguit continuar al mercat laboral

04/14/2014

El programa Ocupació per a Persones de Llarga Durada ha arribat al final. 39 persones de Sant Boi que estaven a l'atur des de feia més d'un any han pogut viure una nova experiència professional i millorar les seves competències laborals.

Durant els quinze mesos de durada, aquest innovador projecte els ha ofert una combinació de recursos ocupacionals adaptats a les seves característiques com a col·lectiu i amb un alt grau de personalització . S'han dut a terme accions d'orientació laboral, tutorització, seguiment individualitzat, formació (per a tasques de neteja o jardineria) i contractació laboral.

Els resultats del programa han estat molt satisfactoris . Les 39 persones participants han treballat mitjançant un contracte remunerat en empreses relacionades amb la formació realitzada. El 25% d'aquestes persones han aconseguit mantenir el lloc de treball per al que han estat contractades o s'han incorporat posteriorment a un altre lloc de treball.

La recuperació de l'activitat econòmica i la creació d'ocupació són objectius prioritaris de l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Boi , tal com s'assenyala en el Pla de Ciutat 2012-2015.

L'empresa municipal CORESSA ha gestionat el programa Ocupació per a Persones de Llarga Durada, que ha comptat amb una subvenció de 160.000 euros del Servei d'Ocupació de Catalunya.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades