ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:22:13 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi se suma a la campanya de suport a la població afectada pel virus de l'Èbola
L'Ajuntament farà una aportació solidària de 2.000 euros en resposta a la crida del Fons Català de Cooperació

04/10/2014

L'Ajuntament s'ha sumat a la crida del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per donar suport a la població afectada per la malaltia del virus de l'Èbola a l'Àfrica Occidental. Una aportació solidària de 2.000 euros serà la contribució de Sant Boi a la lluita contra la propagació de la malaltia.

A finals de març es van detectar a Guinea Conakry els primers casos de persones infectades per la malaltia del virus de l'Èbola. Segons dades de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el 6 d'abril es comptabilitzaven 151 persones infectades, de les quals 95 han mort.

La majoria d'afectats es concentren a Guinea Conakry, tot i que s'han detectat 18 casos a Libèria, i altres països de la regió, com Sierra Leona, Mali i Ghana, estan en alerta epidemiològica. Metges Sense Fronteres ha advertit que es tracta d'una epidèmia sense precedents en aquesta regió empobrida i amb serveis de salut precaris.

El brot que afecta la zona té una taxa de mortalitat elevada i tan important són la detecció, el tractament i l'aïllament de les persones afectades, com la coordinació dels serveis sanitaris per a la detecció de nous casos i la prevenció.

L'OMS, els ministeris de Salut i les organitzacions que treballen a la regió han considerat primordial posar en marxa una gran campanya de conscienciació i informació a la població sobre mètodes preventius i de detecció dels casos per evitar la propagació de la malaltia i evitar el que podria ser una catàstrofe humanitària.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades