ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 10:18:40 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Museu de Sant Boi rep el distintiu de qualitat turística SICTED
Sis empreses i serveis del Baix Llobregat l'han obtingut enguany per primer cop

04/10/2014

El Museu de Sant Boi ha rebut aquest dimedres, dia 9 d'abril, el distintiu de qualitat turística SICTED. Sis empreses i serveis del Baix Llobregat han merescut enguany per primer cop aquest reconeixement atorgat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. El president del Consell Comarcal, Joaquim Balsera, ha lliurat els diplomes en un acte públic celebrat a Sant Feliu de Llobregat.

Un total de 37 empreses i serveis de la comarca compten ara amb el distintiu del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTEC). Entre elles també hi ha les empreses santboianes AvantGrup (transport turístic) i Rost-Serv (càtering) .

Les sis iniciatives que han rebut el distintiu per primer cop són el Museu de Sant Boi, les Caves Montau de Sadurní (Begues), el Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels), Catalunya en Miniatura i el Bosc Animat (Torrelles de Llobregat) i FotoPir Vídeo (Gavà).

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va iniciar l'any 2007, en col·laboració amb els ajuntaments, aquesta aposta per la qualitat. El SICTED fomenta la coordinació dels sectors públic i privat al Baix Llobregat i impulsa la bona imatge del territori. A Espanya, el SICTED està implantat en 175 destinacions i ha distingit més de 4.200 empreses i serveis.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades