ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:13:32 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nova sala infantil a la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany
La superfície de l'equipament s'ha ampliat mitjançant unes obres de remodelació

04/28/2014

Aquest dissabte, dia 26 d'abril, s'ha inaugurat la nova sala infantil de la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany , al barri de Ciutat Cooperativa. El cobriment del pati interior ha permès ampliar la superfície de l'equipament i configurar un espai propi per als usuaris infantils.

Les obres, que han durat sis mesos, han incrementat en 43 m 2 la superfície útil de l'edifici , que ara és de 503 m2. L'espai de prestatgeries ha augmentat en un 12% (de 541 a 607 metres linials).

El cobriment del pati interior ha permès habilitar una sala específica per als nens i les nenes. En aquesta sala també es podran dur a terme activitats de dinamització de la lectura sense necessitat d'alterar l'activitat normal de la resta de la biblioteca.

L' acte d'inauguració s'ha iniciat amb els parlaments de l'alcalde, Jaume Bosch, i la cap de servei de Coordinació Bibliotecària de la Diputació de Barcelona, Marta Cano. També ha tingut lloc l' espectacle familiar "En Ximpa a la selva" , a càrrec de Sinilos Produccions, i una visita guiada a la nova sala infantil a càrrec del capgròs Aurèlius .

Sant Boi disposa en l'actualitat de dues biblioteques públiques de titularitat municipal , gestionades en conveni amb la Diputació de Barcelona. La Biblioteca Maria Aurèlia Capmany, en funcionament des de l'any 1993, és la més antiga de les dues. La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer compleix, al Parc de la Muntanya, les funcions de biblioteca central urbana.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades