ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 10:47:10 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'ermita de Sant Ramon estrena una aula per estudiar el temps
El meteoròleg Francesc Mauri ha inaugurat el nou espai amb una xerrada

04/29/2014

Aquest diumenge, 27 d'abril, ha tingut lloc la presentació pública de l'aula de meteorologia del Centre d'Interpretació del Paisatge de la Muntanya de Sant Ramon. El meteoròleg Francesc Mauri, un dels 'homes del temps' de TV3, ha fet una xerrada sobre el canvi climàtic.

Durant l'acte, al qual han assistit unes 120 persones, s'ha inaugurat també l' exposició de fotografies "Tempestes al Baix Llobregat" , que es podrà visitar durant tot l'any 2014 en aquesta nova aula de meteorologia.

L'ermita de Sant Ramon és, per la seva ubicació, un lloc idoni per a l'observació i l'estudi dels fenòmens meteorològics, els astres, la migració d'aus i el paisatge . L'Ajuntament treballa per proporcionar a la ciutadania instruments que permetin aprofitar aquestes potencialitats. Aquest nou recurs es posa en marxa amb la col·laboració de Meteo Baix Llobregat i l'Associació de Voluntaris Forestals de Sant Boi.

Al terrat de l'ermita de Sant Ramon hi ha instal·lada des de l'any 2007 una càmera que recull imatges panoràmiques de Sant Boi i el delta del Llobregat per acompanyar visualment les notícies del temps de la Televisió de Catalunya .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades