ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 06:34:27 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Conveni anual amb el Fons Català de Cooperació
L'Ajuntament farà aportacions per a projectes de cooperació internacional i campanyes d'emergència

05/07/2014

L'Ajuntament i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament han signat aquest dimecres, 7 de maig, un conveni de col·laboració. L'Ajuntament de Sant Boi s'hi compromet a aportar 62.734 euros durant 2014 perquè aquest organisme dugui a terme diversos projectes. L'alcalde, Jaume Bosch, i la presidenta del Fons Català, Meritxell Budó, han signat el document.

Entre les accions en què col·laborarà l'Ajuntament de Sant Boi hi ha el projecte Migrazoom (tallers de cinema sobre la memòria migratòria), el Pla d'educació i formació per a la solidaritat de Sant Boi o les iniciatives Ciutats Constructores de la Pau i Vacances en Pau .

També es preveu una aportació per a les campanyes d'emergència que es puguin realitzar al llarg de l'any a causa de catàstrofes naturals o altres circumstàncies.

Des de l'any 1990, l'Ajuntament de Sant Boi és membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, un organisme constituït per més de 300 ajuntaments catalans i altres institucions públiques com diputacions, consells comarcals i mancomunitats.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades