ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:46:57 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


250 alumnes dels instituts reflexionen a Sant Boi sobre la salut mental i la convivència
El Fòrum local d'educació i convivència s'ha celebrat a Can Massallera

05/08/2014

Can Massallera ha acollit els dies 6 i 7 de maig una nova edició del Fòrum local d'educació i convivència. Més de 450 persones, entre elles 250 alumnes de tots els instituts de Sant Boi, han assistit a les activitats convocades.

El fòrum s'ha estructurat en tres àmbits: Participació i família (espai de trobada entre famílies, centres educatius i entitats), Xarxa d'educadors i alumnes per a la convivència (vivències educatives al voltant de la salut mental compartides per 10 centres de secundària i entitats del sector de la salut mental) i Sumant mirades, sumant accions (treball col·lectiu i reflexió conjunta sobre convivència, mediació i salut mental).

La inauguració ha estat presidida per l'alcalde, Jaume Bosch, i i la coordinadora d'Educació, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Montserrat Arboix.

Durant la celebració del Fòrum local d'educació i convivència s'ha presentat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Obertament per lluitar contra l'estigma i la discriminació de les persones amb problemes de salut mental i s'han lliurat els premis del concurs municipal Clips per la Convivència, que han estat guanyats per alumnes del Col·legi Llor ( ficció ), el Col·legi Sant Josep ( no ficció ) i els instituts Rafael Casanova i Ítaca ( menció especial ).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades