ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 09:16:01 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


43 persones que estaven a l'atur treballen sis mesos a l'Ajuntament gràcies a un pla d'ocupació
La situació socioeconòmica familiar, factor clau per a la selecció de participants

05/21/2014

43 persones de la ciutat que estaven a l'atur treballen durant sis mesos per a l'Ajuntament de Sant Boi en tasques de manteniment urbà, jardineria i neteja de la via pública. El Pla d'ocupació de manteniment d'espais i equipaments públics, cofinançat per l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, els permetrà tornar temporalment al mercat de treball i millorar les seves expectatives de futur laboral.

L'empresa municipal CORESSA ha seleccionat les persones participants en aquest pla d'ocupació d'entre un total de més de 400 sol·licituds. La situació socioeconòmica familiar ha estat un dels principals factors tinguts en compte a l'hora de fer la selecció. Altres factors han estat les càrregues familiars, la disponibilitat de temps i l'experiència i la idoneïtat per dur a terme les tasques requerides.

Els requisits que havien de complir les persones participants en aquest programa eren: estar a l'atur, no cobrar cap mena de prestació, no haver participat en el darrer any i mig en altres programes ocupacionals (amb més de sis mesos de contracte) i portar inscrites almenys un any al Padró Municipal d'Habitants de Sant Boi.

La recuperació de l'activitat econòmica i la creació d'ocupació són objectius prioritaris de l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Boi, tal com s'assenyala en el Pla de Ciutat 2012-2015.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades