ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 09:35:54 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Comença a Sant Boi la Primavera del Cooperativisme
Nou cooperatives posen en comú les seves experiències

05/15/2014

Aquest dimecres, 14 de maig, ha tingut lloc l'acte de presentació de la Primavera del Cooperativisme de Sant Boi. Representants de 9 cooperatives de Sant Boi i l'entorn han compartit les seves experiències en una taula rodona. El programa té com a objectiu promoure el cooperativisme com a fórmula per dinamitzar l'economia local.

La Cooperativa d'Habitatge Ciutat Cooperativa, Eivissa&Associats, Frescoop, Institució Balmes, Suara, TEB Grup Cooperatiu, Coperauto i Calidoscoop i la Confederació de Cooperatives han participat en la taula d'experiències de la jornada, han explicat la seva trajectòria i han parlat sobre assumptes com la conveniència de posar en marxa una cooperativa en el moment actual i els avantatges i inconvenients d'aquesta fórmula.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de la nova alcaldessa del municipi, Lluïsa Moret , i s'ha celebrat al barri de Ciutat Cooperativa (carrer de Pau Casals). Artijoc, Part'Teló i Frikigames hi han organitzat activitats d'animació i jocs col·laboratius.

La ciutat de Sant Boi aposta pel foment del cooperativisme com a fórmula per estimular l'economia local en l'actual situació de crisi econòmica. La llarga trajectòria del municipi en aquest àmbit (i, en particular, del barri de Ciutat Cooperativa) facilita aquesta aposta, que s'ha concretat a partir de l'adhesió al programa Municipi Cooperatiu de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

La Primavera del Cooperativisme és una iniciativa del Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social (CoBoi), en col·laboració amb l'empresa municipal Coressa. Al llarg d'aquest any es duran a terme accions de sensibilització, orientació i formació sobre cooperativisme .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades