ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 06:43:56 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'alcaldessa, Lluïsa Moret, lliura els Premis Ciutat de Sant Boi 2014
Els guanyadors han estat la Fundació Cassià Just, Aramis, Valentí Sésar, el Club Voleibol Sant Boi, Aliments Solidaris i Sant Boi Ciutat del Motor

05/19/2014

La Fundació Cassià Just (Premi Especial), Aramis (Premi d'Honor), Valentí Sésar (Cultura), el Club Voleibol Sant Boi (Esports), Aliments Solidaris (Acció Cívica) i Sant Boi Ciutat del Motor (Economia) han guanyat els Premis Ciutat de Sant Boi 2014. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha presidit aquest diumenge, 18 de maig, l'acte de lliurament dels guardons.

La Fundació Cassià Just , una empresa que dóna ocupació a persones amb discapacitat en diferents àmbits de l'economia social, ha rebut el Premi Especial Ciutat de Sant Boi per la seva "llarga trajectòria" i la "cada cop més àmplia representació i implantació arreu del món".

L'associació Aramis ha guanyat el Premi d'Honor Ciutat de Sant Boi per la "lluita en la defensa dels drets" de les persones de Sant Boi amb discapacitat física i per la "contribució" durant més de 30 anys a la "transformació de Sant Boi en una ciutat més amable per a tota la ciutadania".

El Premi Ciutat de Sant Boi de la Cultura ha correspost a Valentí Sésar , veterà col·laborador de Ràdio Sant Boi i organitzador de la Mostra de Jazz. El jurat ha volgut reconèixer "la seva trajectòria i compromís amb la difusió i la divulgació de la cultura en l'àmbit local" i el fet de ser el "referent d'un dels esdeveniments culturals amb més ressò de la vila".

El Club Voleibol Sant Boi , que enguany ha jugat per primer cop la Superlliga Femenina 2, ha aconseguit el Premi Ciutat de Sant Boi de l'Esport en reconeixement a la "trajectòria esportiva", el "treball de caire social i educatiu" i la "defensa de la igualtat de gènere en un àmbit tan tradicionalment masculinitzat".

El Premi d'Acció Cívica Ciutat de Sant Boi ha estat per a la iniciativa Aliments Solidaris , que des de setembre de l'any passat centralitza la recollida i distribució d'aliments,per a famílies necessitades de Sant Boi, per la "tasca desinteressada, humana i solidària de primer ordre" que realitza i per la millora de "l'eficiència i l'eficàcia" de la seva tasca mitjançant el treball conjunt de les entitats que hi col·laboren: Càritas, Ajut al Quart Món i esglésies evangèliques Llibertat i Rey de Reyes.

L' Associació Sant Boi Ciutat del Motor , que aplega des de l'any 2005 els concessionaris d'automoció del municipi, ha estat mereixedora del Premi Ciutat de Sant Boi d'Economia per la contribució a la "projecció de la ciutat com un dels referents de mercat en el sector de l'automoció del país".

Els Premis Ciutat de Sant Boi, que actualment tenen periodicitat biennal, es van instituir l'any 2006. L'acte de lliurament de guardons d'aquesta setena edició s'ha celebrat a Can Massallera.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades