ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:25:21 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Cloenda del 25è aniversari de l'Escola Municipal de Música Blai Net
Can Massallera va acollir un concert dels grups corals i instrumentals del centre

06/06/2014

La sala de teatre de Can Massallera es va omplir ahir a la tarda, 5 de juny, durant la cloenda del 25è aniversari de l'Escola de Música Blai Net. El concert de cloenda va anar a càrrec dels grups instrumentals i corals del centre. L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i el tinent d'alcalde d'Educació I Civisme, Luis Pérez.

Els actes d'aniversari vam començar durant la setmana de Santa Cecília (novembre) amb concerts i un concurs de pastissos d'aniversari amb més de 100 pastissos aportats per les famílies de la comunitat escolar. El març es va fer la cantata El Peix Irisat, a Can Massallera, amb els nens i nenes de sensibilització L'abril es vafer KUR, el darrer dragó , espectacle comunitari que va comptar amb la participació de persones provinents del Benito Menni, Sant Joan de Déu i l'Escola Balmes, junt amb grups instrumentals de l'Escola de Música. Per Festa Major l'Escola va sortir al carrer amb grups instrumentals i corals, junt amb escoles de música convidades d'altres municipis. Aquesta setmana s'han fet els darrers concerts: dimecres L'aniversari d'en Blai , amb els grusp instrumentals i corals dels "petits" (programa Bàsic), i ahir el concert de cloenda amb grups instrumentals i corals dels "grans".

25 anys d'història

Fundada l'any 1988, l'Escola Municipal de Música de Sant Boi porta el nom d'un il·lustre santboià, el pianista Blai Net i Sunyer (1887-1948). L'Escola va ser creada en el si del Patronat de Cultura de l'Ajuntament. Després de passar per diverses seus provisionals, l'Escola troba la seva ubicació definitiva, l'any 2001, a Can Castellet (masia restaurada situada al centre de Sant Boi).

600 alumnes

Actualment, l'Escola acull al voltant de sis-cents alumnes, amb una oferta de 14 especialitats instrumentals, quatre programes generals –sensibilització, bàsic, aprofundiment, joves/adults-,  dos programes específics -Jo també i Avançat-, i una oferta de tallers de curta durada adreçada a totes les edat. Al centre hi treballen 20 professores i professors, un conserge i una administrativa.

L'Escola Municipal de Música Blai Net és un Centre d'Ensenyaments Artístics autoritzat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

L'Escola compta  amb un Consell Escolar en que queden representats els diferents estaments de la comunitat educativa. Cal esmentar també la contribució de Joventuts Musicals del Baix Llobregat, entitat nascuda i vinculada al centre. L'Escola rebia fins fa poc, anualment, una subvenció de la Generalitat de Catalunya, per a la franja d'edats compreses entre els quatre i els divuit anys.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades