ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:52:15 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Institut Marianao rep el Premi Escoles Verdes
L'acte va tenir lloc amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient

06/06/2014

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, ahir es va lliurar el Premi Escoles Verdes a l'Institut Marianao de Sant Boi. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Josep Puigdengolas. La Generalitat va lliurar aquest guardó creat per reconèixer públicament iniciatives exemplars d'educació per a la sostenibilitat fetes per escoles que tenen el Distintiu d'escola verda. A Catalunya hi ha actualment més de 600 centres que formen part del programa, que aquest any celebra el quinzè aniversari. Són escoles que fan diferents iniciatives per avançar, des de l'educació, cap als nous reptes i valors de la sostenibilitat.

 

15 anys de treball 

Els guardons han estat per dos dels centres pilots del Programa Escoles Verdes, en reconeixement de la seva trajectòria. L' Institut Marianao de Sant Boi , va rebre el guardó pels seus més de 15 anys de treball de millora continuada en l'educació per a la sostenibilitat. El centre, de gairebé 1000 alumnes i 100 treballadors, està liderat per un equip de persones que conforma el Comitè ambiental, que ha dut a terme "una tasca persistent, continuada, rigorosa, estricta i comunicativa per tal d'assolir la integració del criteri ambiental en la gestió del centre i en el currículum educatiu". Destaca també la seva col·laboració en l'assessorament i formació d'altres centres educatius, la participació en projectes nacionals i internacionals d'educació ambiental, i la seva implicació constant i activa en la millora del medi local.

Dia Mundial del Medi Ambient

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, acompanyat de la Directora general de Polítiques Ambientals, Marta Subirà, va presidir ahir a la tarda els Premis Medi Ambient de la Generalitat 2014 durant una cerimònia celebrada a l'Institut d'Estudis Catalans. Aquests premis, creats per reconèixer actuacions o trajectòries exemplars en aquesta matèria, s'emmarquen en la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, promogut per les Nacions Unides l'any 1972, i en el Decenni Internacional per a l'acció "L'aigua, font de vida, 2005-2015".


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades