ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/13/2021 03:01:31 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Convocatòria d'idees per dur a terme projectes innovadors en les ciutats Xarxa Innpulso
El 27 de juny finalitza el termini de presentació de propostes

06/11/2014

La Xarxa Innpulso convoca la primera edició de la Convocatòria d'idees i propostes de solucions innovadores per al "Desenvolupament de Projectes Innovadors en les Ciutats", obert a tot tipus de pimes, centres tecnològics, organismes públics d'investigació i universitats. El termini de presentació de propostes finalitza el 27 de juny de 2014. Les idees i projectes presentats hauran d'oferir solucions innovadores a les necessitats tecnològiques de les ciutats de la Xarxa, de la qual forma part Sant Boi.

Les sol·licituds de presentació d'idees/projectes hauran de ser rebudes a la Secretaria Tècnica de Xarxa INNPULSO abans del dia 27 de juny de 2014. El termini del procés de valoració i selecció de les idees/projectes, dependrà del nombre de projectes rebuts. Un cop tancat el termini de presentació de les sol·licituds i en un termini màxim de 15 dies la Secretaria Tècnica publicarà a la web la data per a la qual es farà públic els projectes seleccionats. Les idees i projectes presentats hauran d'oferir solucions innovadores a les necessitats tecnològiques de les ciutats de la Xarxa, les quals s'agrupen en cinc blocs: govern, mobilitat, sostenibilitat, població i economia.

Beneficis

Els projectes que superin el filtre dels experts tindran accés directe a l'avaluació per l'Empresa Nacional de Innovacióbn (ENISA) -i / o de societats de desenvolupament municipals de la Xarxa- si els sol·licitants ho consideren d'interès. En cas que diversos ajuntaments es comprometin a llançar un concurs de compra pública innovadora, els proponents podran, si s'escau, tenir accés directe a l'avaluació del projecte per part del Centro para el Desarrollo Tecnológico e Industrial (CDTI). El projecte guanyador d'aquesta eventual licitació obtindrà el segell de Pime Innovadora. Els projectes finalistes també gaudiran d'accions de difusió i comunicació mitjançant nota de premsa específica emesa per la Xarxa Innpulso i el Ministeri d'Economia i Competitivitat, i la publicació al web de la Xarxa Innpulso de la memòria explicativa de cada projecte seleccionat.

Sant Boi a la Xarxa Innpulso

L'Ajuntament de Sant Boi forma part de la Xarxa Innpulso des de la seva creació. El Govern central va atorgar l'any 2010, per primera vegada, aquest segell que premia l'esforç i el compromís en matèria d'I+D+I (investigació, desenvolupament i innovació) de 30 poblacions espanyoles. Als darrers sis anys, el govern municipal ha definit una aposta estratègica entorn als eixos de salut mental, patrimoni cultural i entorn natural. Sant Boi ostenta, des de l'any 2010, el distintiu de Ciutat de la Ciència i la Innovació (renovat aquest mes de juny) degut a l'impuls que ha donat el govern municipal a la planificació i la innovació.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades