ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 07:25:26 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament concedeix la Medalla d'Or de la Ciutat a l'Obra Salesiana de Sant Boi
L'Escola Salesiana va iniciar les classes l'any 1964

06/17/2014

El Ple municipal ha aprovat aquest dilluns, 16 de juny, concedir per unanimitat la Medalla d'Or de la Ciutat a l'Obra Salesiana de Sant Boi. Aquesta distinció honorífica, que es lliurarà a l'entitat durant aquest any en un acte oficial, vol reconèixer "la important tasca realitzada al llarg de 50 anys a la nostra població a nivell social, educatiu, participatiu, de lleure i d'ajuda als més desfavorits".

La Medalla d'or de la ciutat és la màxima distinció honorífica que concedeix l'Ajuntament de Sant Boi i té com a objectiu premiar mèrits extraordinaris envers la ciutat.

La concessió del títol va ser sol·licitada per la pròpia Obra Salesiana amb motiu de la celebració del cinquentè aniversari i ha rebut gairebé 1.500 adhesions de persones particulars, associacions i institucions .

El mes de setembre de 1964 es van iniciar oficialment les classes i el projecte social de l' Escola Salesiana a Sant Boi. En una època difícil, l'Obra Salesiana va aglutinar bona part de la població juvenil del moment i les seves ànsies de participació i de creació de vincles socials, culturals i polítics.

L'Obra Salesiana ha esdevingut des d'aleshores un referent educatiu i de compromís social per al barri de Marianao i la ciutat de Sant Boi, en especial pel que fa a l'educació integral d'infants i joves de manera compartida amb les seves famílies.

En l'actualitat, la seva tasca es du a terme principalment mitjançant l'activitat de l'Escola Salesiana Mare de Déu dels Dolors, l'Esplai Arrels, la Plataforma d'Educació Social Don Bosco, la Parròquia Maria Auxiliadora i l'ONG Vols .

Aquesta és l'onzena Medalla d'Or que es concedeix a la ciutat de Sant Boi . Anteriorment l'havien rebut Carles Martí i Vilà, Joan Vandellós i Jardí, Roser Llopis i Viaplana, Francesc Ferrés i Ferrés, les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, la Unió Esportiva Santboiana, l'exalcalde Xavier Vila i Blanche, el Futbol Club Santboià i la Cooperativa Agrària Santboiana.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades