ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 05:44:09 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament s'adhereix a la "Setmana de la dignitat"
L'objectiu de la mobilització és aconseguir la Renda Garantida de Ciutadania

06/17/2014

El Ple de l'Ajuntament de Sant Boi va aprovar ahir (amb l'única abstenció de CiU) l'adhesió a la "Setmana de la dignitat" que tindrà lloc del 23 al 28 de juny a Catalunya. Un conjunt d'entitats i organitzacions socials, sindicals i polítiques de Catalunya impulsen aquesta iniciativa sota els lemes "Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat", "Renda Garantida de Ciutadania, ja", i "Rescatem les persones". Durant aquesta setmana les entitats que col·laboren en aquesta campanya desenvoluparan diverses iniciatives de sensibilització i mobilització ciutadanes.

Amb motiu de la "Setmana de la Dignitat", l'Ajuntament penjarà al balcó una pancarta o banderola on s'anunciï la "Setmana de la dignitat " i els lemes que l'acompanyen. Tanmateix, l'Ajuntament es compromet a divulgar el programa d'activitats, especialment en les que tinguin lloc a la localitat. Les accions previstes es poden consultar al web de la campanya .

Renda garantida

El 25 de febrer del 2013, el Ple va aprovar la moció de suport a la Iniciativa Legislativa Popular per la Renda Garantida de Ciutadania. El projecte de llei per una Renda Garantida de Ciutadania va ser presentat al Parlament, el ,26 de març, després de rebre el suport de 121.191 persones -que van signar la Iniciativa Legislativa Popular-, les mocions de suport de 38 ajuntaments, la col·laboració de més de 60 organitzacions i entitats, i gràcies a la dedicació de milers d'activistes en el conjunt de Catalunya.

L'acció persegueix que cap ciutadà o ciutadana de Catalunya es trobi per sota del llindar de pobresa i tingui els mínims per a una vida digna. La Renda Garantida assegura, en aquest moment, 664 euros mensuals a cada persona sense ingressos, o els complements fins a arribar a aquesta quantitat, xifra que equival a l'Indicador Renda de Suficiència de Catalunya que estableix la Generalitat, distribuït en 12 mensualitats.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades