ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:47:53 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi Empresarial es presenta públicament en una jornada sobre residus
Un projecte municipal ha impulsat la creació d'aquesta associació del món empresarial local

07/02/2014

La nova associació Sant Boi Empresarial ha celebrat aquest dimarts, 1 de juliol, la seva primera activitat pública. La jornada "Gestió de residus a les empreses" ha permès més d'una vintena d'empresaris i empresàries locals conèixer millor la normativa sobre el tema, plantejar inquietuds, fer suggeriments i resoldre dubtes sobre la gestió dels residus industrials.

Sant Boi Empresarial és la nova associació d'empresaris de Sant Boi , creada gràcies a l'impuls de la iniciativa Projectes Innovadors i Experimentals. Aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Sant Boi i l'empresa municipal CORESSA, finançada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE), va crear al llarg de 2013 les condicions per fer possible l'existència d'aquesta associació empresarial. El grup promotor compta amb una quinzena de membres d'empreses locals.

La jornada "Gestió de residus a les empreses" ha tingut lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. L'obertura i la cloenda de l'acte han anat a càrrec del president de Sant Boi Empresarial, Francesc Giménez .

L'associació Sant Boi Empresarial té previst celebrar trobades trimestrals per debatre problemàtiques comuns i plantejar possibles accions de millora . L'associació espera que l'any 2014 sigui un any de consolidació i d'adhesió de nous membres per enfortir el teixit empresarial local.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades